0646281882 jdb@jolandebie.nl

Waarom ik?

Er zijn meerdere redenen om voor mij te kiezen:

  1. Samen met u zorg ik dat kostenbesparingen en succesvolle projecten hand in hand gaan met een hoge klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid. Omdat we alleen dat doen wat waarde toevoegt voor de klant. Daarbij geven we de medewerkers de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de dienstverlening en voor de continue ontwikkeling van de organisatie en henzelf. En dat zorgt voor veel werkplezier!
  2. Wat u zelf kunt, doet u zelf.
  3. Ik combineer mijn kennis en ervaring van bouwkunde met die van veranderkunde. Met andere woorden, u haalt iemand in huis die weet waar uw medewerkers mee bezig zijn.
  4. Samen zorgen we voor duurzame veranderingen in uw organisatie door de grondoorzaken van verspillingen aan te pakken
  5. Ook na mijn vertrek blijft u zich met uw medewerkers steeds verder ontwikkelen. U bent namelijk zelf in staat om uw organisatie te verbeteren in de richting die u voor ogen heeft. Gezamenlijk creëren we een lerende organisatie: een organisatie waar continu leren en ontwikkelen centraal staan.
  6. Daarnaast kijk ik terug op goede opdrachten met tevreden opdrachtgevers waarin ik de vooraf afgesproken resultaten heb gerealiseerd.
Jolan de Bie